עוגת תותים
"עוגות פשוטות, שילדים אוהבים"
דף הבית » מתכונים שלנו » עוגת תותים
הכנת הטורט
- במיקסר עם וו הקצפה מקציפים סוכר וביצים כדקה.
- מוסיפים שמן, חלב וסוכר וניל ומקציפים עוד כמה שניות.
- מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומקציפים מעט רק עד שהקמח נעלם.
- מעבירים לתבנית משומנת ואופים בתנור חם על 170 מעלות 20-30 דקות, בודקים עם קיסם לאחר 20 דקות.
- מצננים והופכים את התבנית על צלחת הגשה.
הרכבת העוגה
- מכינים סירופ: מערבבים היטב מים רותחים וסוכר וכאשר העוגה הצטננה שופכים עליה.
- מורחים ריבה: נותנים לסירופ להיספג ומורחים על העוגה ריבת תות.
- מקציפים: את כל מצרכי הקצפת מקציפים יחדיו עד לקבלת קצפת יציבה. מורחים על העוגה ומשאירים קצוות נקיים.
- מסיימים: מערבבים היטב תותים וסוכר ומסדרים על גבי העוגה.
שתפו משפחה במתכון:
מתכונים נוספים לאותו עוגה
בחרו מתכון מהרשימה ואולי תתחברו יותר
מתכון נוסף 1
כרגע אין מתכון נוסף שנבדק באתרנו.
מתכון נוסף 2
כרגע אין מתכון נוסף שנבדק באתרנו.
מתכון נוסף 3
כרגע אין מתכון נוסף שנבדק באתרנו.
מצרכים להכנת העוגה:
1
ביצים
3 ביצים.
2
סוכר
1.5 כוס קמח.
3
שמן
1/2 כוס שמן.
4
חלב
1/2 כוס חלב.
5
סוכר וניל
1 שקית סוכר וניל.
6
אבקת אפייה
1 שקית אבקת אפייה.
המצרכים לסירופ העוגה:
1
מים
2 כוסות מים רותחים (חד פעמי).
2
סוכר
2 כפות סוכר.
3
ריבת תותים
4-5 כפות ריבת תותים.
המצרכים לקצפת העוגה:
1
שמנת מתוקה
מיכל שמנת מתוקה.
2
סוכר
3 כפות סוכר.
המצרכים לקצפת העוגה:
המצרכים לסירופ העוגה:
1
תותים חתוכים
1/2 קילו תותים חתוכים לריבועים קטנים.
המצרכים לקצפת העוגה:
2
סוכר
3 כפות סוכר.
להכניס לתבנית לחום 170 מעלות כ – 40 דקות.
0
0
זמן במקרר
דקות
מעלות במקרר
C
שעות
דקות
שניות
זמן להוציא את העוגה