עוגת גבינה
"עוגות פשוטות, שילדים אוהבים"
דף הבית » מתכונים שלנו » עוגת גבינה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מכינים את התחתית: מפוררים היטב את הפתי בר. ממיסים את החמאה, בקערה מערבבים עם פירורי הפתי בר עד שהם כולם רטובים מעט.
- מהדקים את הפירורים לתחתית תבנית העוגה. מעבירים את התבנית למקפיא לכמה דקות.
- מכינים את המלית: שמים בקערה בינונית את כל חומרי המלית ומערבבים היטב עם כף או מטרפה עד שהתערובת אחידה ללא גושים.
- מוציאים את התבנית מהמקפיא ושופכים את תערובת הגבינה מעל הפירורים.
- אופים בתנור כ-20-25 דקות עד אשר התערובת לא רוטטת יותר ומזהיבה ממש מעט בקצוות. מוציאים מהתנור ולא מכבים אותו.
- מכינים את הציפוי: מערבבים את כל חומרי הציפוי. מורחים את הציפוי על העוגה בזהירות ובעדינות, מכניסים חזרה לתנור ל-4-5 דקות ולא יותר. מצננים לגמרי את העוגה ומעבירים למקרר לכמה שעות לפני שאוכלים. שומרים בכלי סגור לעוגה.
שתפו משפחה במתכון:
מתכונים נוספים לאותו עוגה
בחרו מתכון מהרשימה ואולי תתחברו יותר
מתכון נוסף 1
כרגע אין מתכון נוסף שנבדק באתרנו.
מתכון נוסף 2
כרגע אין מתכון נוסף שנבדק באתרנו.
מתכון נוסף 3
כרגע אין מתכון נוסף שנבדק באתרנו.
המצרכים למילוי העוגה:
3
תמצית וניל
1 כפית תמצית וניל.
4
שמנת מתוקה
250 מ"ל שמנת מתוקה.
5
גבינה לבנה
2 קופסאות גבינה לבנה.
6
סוכר
2 כפות סוכר (אפשר 3 אם אוהבים מתוק יותר).
7
פודינג ווניל
1 קופסה אינסטנט פודינג וניל.
8
לימון
1 כפית קליפת לימון מגוררת.