עוגת אוראו

"עוגות פשוטות, שילדים אוהבים"

הוראות הכנה

אופן ההכנה של העוגה:

  1. במעבד מזון מרסקים את שלושת חבילות האוראו ומחלקים ל2 קערות שוות , קערה אחת תשמש לתחתית העוגה והקערה השניה למוס העוגה.

  2. ממיסים במיקרו 75 גרם חמאה ומערבבים עם קערת האוראו הראשונה , משטיחים בתבנית ולמקפיא.

  3. ממיסים במיקרו חצי כוס חלב,שוקולד לבן,25 גרם חמאה ,ותמצית ווניל , מערבבים לתערובת אחידה ומניחים במקרר להצטננות.

  4. בקערה נפרדת (יחסית גדולה) מערבבים היטב את גבינת השמנת +גבינה לבנה+פודינג ווניל ולאחר מכן מוסיפים את הבלילה של השוקולד החלב והחמאה לגבינות , מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

  5. מקציפים במיקסר 750 מל שמנת להקצפה עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף רך , מוסיפים את קערת האוראו השנייה לתערובת הקצפת.

  6. מאחדים את 2 הבלילות בעדינות , ולמקפיא לפחות ל5 שעות.

  7. **לעוגה ממש גבוהה יש להכפיל כמויות.

  8. הקישוט
    ממיסים 2 חבילות שוקולד מריר עם חבילת שמנת מתוקה
    מוסיפים כף נוטלה , רבע כפית קקאו. מערבבים היטב לגנאש שוקולד אחיד וחלק , שופכים בעדינות עד העוגה ומקשטים באיזה שוקולדים שרוצים.

שתפו משפחה במתכון:

עוגת אוראו

מתכונים נוספים לאותו עוגה

בחרו מתכון מהרשימה ואולי תתחברו יותר
Artboard 1

מתכון נוסף 1

כרגע אין מתכון נוסף שנבדק באתרנו.

Artboard 1

מתכון נוסף 2

כרגע אין מתכון נוסף שנבדק באתרנו.

Artboard 1

מתכון נוסף 3

כרגע אין מתכון נוסף שנבדק באתרנו.

המצרכים למילוי העוגה:

1

גבינה לבנה

גביע גבינה לבנה 9%.

2

גביע שמנת

גביע שמנת נפוליאון 25%.

אתר Ubake - מתכונים פשוטים שילדים טוהבים - עמוד ראשי

3

חלב

חצי כוס חלב.

4

חמאה

100 גרם חמאה.

אתר Ubake - מתכונים פשוטים שילדים טוהבים - עמוד ראשי

5

אוראו

3 חבילות אוראו.

אתר Ubake - מתכונים פשוטים שילדים טוהבים - עמוד ראשי

6

פודינג ווניל

חבילת אינטטיקס פודינג ווניל (80גרם).

אתר Ubake - מתכונים פשוטים שילדים טוהבים - עמוד ראשי

7

סוכר

חצי כוס סוכר.

8

שמנת מתוקה

750 מל שמנת להקפצה.

9

שוקולד לבן

150 גרם שוקולד לבן.

אתר Ubake - מתכונים פשוטים שילדים טוהבים - עמוד ראשי

10

תמצית ווניל

כפית תמצית ווניל.

זמן הכנה

להכניס לתבנית לחום 170 מעלות כ – 40 דקות.

0

זמן בתנור
דקות

0

מעלות בתנור
C

Tip – אם מכינים בתבניות אינגליש קייק- אופים במשך 35-40 דקות, עד שקיסם יוצא יבש (חשוב להוציא את העוגה בזמן מהתנור שלא תתייבש).