עוגת שוקולד

"עוגות פשוטות, שילדים אוהבים"

הוראות הכנה

אופן ההכנה של העוגה:

1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
 
2. מערבבים במיקסר כוס שמן, 4 ביצים, 2 כוסות סוכר, 1/2 כוס קקאו וכוס קמח תופח.
 

3. מוסיפים 1/2 כוס שמנת מתוקה או נוזל אחר ומערבבים.

4. שופכים לתבנית משומנת קלות ואופים למשך 30-40 דקות. בודקים בעזרת קיסם – אם הוא יוצא יבש העוגה מוכנה.

5. להכנת הציפוי: מרתיחים את יתרת השמנת במיקרוגל או בסיר קטן. שוברים את השוקולד בקערה ומוזגים מעליו את השמנת הרותחת. מערבבים היטב לקבלת לציפוי שוקולד חלק ומבריק. שופכים על העוגה כשהציפוי עדיין חם והעוגה חמה גם כן.

6. כשהעוגה מתקררת קצת, מכסים בניילון נצמד או נייר כסף ושומרים במקרר.

שתפו משפחה במתכון:

מתכונים נוספים לאותו עוגה

בחרו מתכון מהרשימה ואולי תתחברו יותר
Artboard 1

מתכון נוסף 1

כרגע אין מתכון נוסף שנבדק באתרנו.

Artboard 1

מתכון נוסף 2

כרגע אין מתכון נוסף שנבדק באתרנו.

Artboard 1

מתכון נוסף 3

כרגע אין מתכון נוסף שנבדק באתרנו.

מצרכים להכנת העוגה:

1

סוכר

כוס 1 – (נפח כוס 150 – 200 מ"ל).

2

שמנת מתוקה

חצי מיכל – להוסיף לבצים את כל החומרים

3

שמן

כוס 1 – (נפח כוס 150 – 200 מ"ל),

TIP - מה שפחות לערבב!
אתר UBake
המלצת האתר

4

ביצים

4 י'ח שלמות – להקציף ביחד

5

קמח (אוסם)

כוס 1 – (נפח כוס 150 – 200 מ"ל).

6

שוקולית

כוס 1 – (נפח כוס 150 – 200 מ"ל).

מצרכים לציפוי העוגה:

1

שוקולד מריר

100 גרם שוקולד מריר.

2

חלב

1/2 כוס חלב.

זמן הכנה

להכניס לתבנית לחום 170 מעלות כ – 40 דקות.

0

זמן בתנור
דקות

0

מעלות בתנור
C

Tip – אם מכינים בתבניות אינגליש קייק- אופים במשך 35-40 דקות, עד שקיסם יוצא יבש (חשוב להוציא את העוגה בזמן מהתנור שלא תתייבש).

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

אם אהבתם תעשו Like
אם הכנתם את העוגה share
מתכון מצוינים - 100% הצלחה וטעים.

עוד מתכונים שנבדקו אצלנו

חתימה