עוגת אוראו
"עוגות פשוטות, שילדים אוהבים"
דף הבית » מתכונים שלנו » עוגת אוראו
- במעבד מזון מרסקים את שלושת חבילות האוראו ומחלקים ל2 קערות שוות , קערה אחת תשמש לתחתית העוגה והקערה השניה למוס העוגה.
- ממיסים במיקרו 75 גרם חמאה ומערבבים עם קערת האוראו הראשונה , משטיחים בתבנית ולמקפיא.
- ממיסים במיקרו חצי כוס חלב,שוקולד לבן,25 גרם חמאה ,ותמצית ווניל , מערבבים לתערובת אחידה ומניחים במקרר להצטננות.
- בקערה נפרדת (יחסית גדולה) מערבבים היטב את גבינת השמנת +גבינה לבנה+פודינג ווניל ולאחר מכן מוסיפים את הבלילה של השוקולד החלב והחמאה לגבינות , מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מקציפים במיקסר 750 מל שמנת להקצפה עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף רך , מוסיפים את קערת האוראו השנייה לתערובת הקצפת.
- מאחדים את 2 הבלילות בעדינות , ולמקפיא לפחות ל5 שעות.
- **לעוגה ממש גבוהה יש להכפיל כמויות.
- הקישוט
ממיסים 2 חבילות שוקולד מריר עם חבילת שמנת מתוקה
מוסיפים כף נוטלה , רבע כפית קקאו. מערבבים היטב לגנאש שוקולד אחיד וחלק , שופכים בעדינות עד העוגה ומקשטים באיזה שוקולדים שרוצים.
שתפו משפחה במתכון:
מתכונים נוספים לאותו עוגה
בחרו מתכון מהרשימה ואולי תתחברו יותר
מתכון נוסף 1
כרגע אין מתכון נוסף שנבדק באתרנו.
מתכון נוסף 2
כרגע אין מתכון נוסף שנבדק באתרנו.
מתכון נוסף 3
כרגע אין מתכון נוסף שנבדק באתרנו.
המצרכים למילוי העוגה:
1
גבינה לבנה
גביע גבינה לבנה 9%.
2
גביע שמנת
גביע שמנת נפוליאון 25%.
3
חלב
חצי כוס חלב.
4
חמאה
100 גרם חמאה.
5
אוראו
3 חבילות אוראו.
6
פודינג ווניל
חבילת אינטטיקס פודינג ווניל (80גרם).
7
סוכר
חצי כוס סוכר.
8
שמנת מתוקה
750 מל שמנת להקפצה.
9
שוקולד לבן
150 גרם שוקולד לבן.
10
תמצית ווניל
כפית תמצית ווניל.
זמן הכנה
להכניס לתבנית לחום 170 מעלות כ – 40 דקות.
0
זמן בתנור
דקות
0
מעלות בתנור
C
Tip – אם מכינים בתבניות אינגליש קייק- אופים במשך 35-40 דקות, עד שקיסם יוצא יבש (חשוב להוציא את העוגה בזמן מהתנור שלא תתייבש).